jump to navigation

Satu lagi teman SMP menghadap ke RahmatuAllah SWT September 16, 2011

Posted by Mujiono Sadikin in Untuk Anak - anakku, Yang Aku Pelajari, Yang Aku Pikirkan, Yang Aku Senangi.
trackback

Innalillahi wa Inna Illaihi rooji’un, ngaturaken bela lelayu saking kula sakkeluargi. Mugi Gusti ingkang murba ing dumadi anampi sedaya kesaenan lan bektinipun ingkang suwargi. Lan mugi, sanak kadang pamong mitra ingkang tininggal pinaringano kekiyatan lan kesabaran. Sejatosipun menika dados pepenget kangge kita sedaya, bilih namung antri.

Eling elingo kabeh manungsa, yen wis teko titi mongsa.

Menawi Gusti kagungan kersa.

Gelem ora kudu iya.

Ora ana janji sulaya.

Numpak kereta roda manungsa.

 

Sanak kadang melu ngiring,

Donya brono melu nyandhing.

 

Nanging ora ana sing melu.

Kari amal, anak sholeh, lan ilmu.

Ingkang ngiring ndherek nunggu.

Pangadilan sing bener lan iso digugu.

 

Komentar»

No comments yet — be the first.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: